Agenda

11 maart 2022: "Soirée Liberté"

  • vrijdag 11 maart 2022, 19:00
  • Sint-Pauluszaaltje, Westmalle (aan de Sint-Paulus kerk)

Met de hulp van ArtevinoLuxury4Men en chef-kok Steven Coppens leggen we u met de lente in het verschiet gezellig in de watten! Een 4-gangenmenu om duimen en vingers bij af te likken, vergezeld van exquise wijnen en de énige echte, authentieke Congobenefiet-ambiance in het gezelschap van allemaal solidaire mensen: beter kan het niet zijn!

Vanaf 19u ontvangen we u met open armen in het Westmalse Sint-Pauluszaaltje voor het aperitief met hapjes. Daarna neemt u met uw gezelschap plaats aan tafels van maximum 6 personen

Vier gangen volgen mekaar op mét aangepaste wijnen! Geen stijfdoenerij chez Congobenefiet, enkel oerdegelijke kempische gezelligheid waar de overheerlijke, dampende schotels op tafel verschijnen: want sharing is caring!

De prijs voor al dat lekkers? 75€ pp voor een gastronomisch 4-gangendiner, ínclusief aangepaste wijnen met aperitief vooraf!

Dus blokkeer uw agenda op 11 maart en reserveer snel plaats voor uw gezelschap! Er is plaats voor 60 feestvierders.

Bienvenue à la Soirée Liberté!

Reserveren doe je hier

 

23 oktober 2021: "KING of the Congo"

dé post-corona-party waar het dak er volleeedig áf gaat!

Het is zover. Na maanden cumulerende knalldrang gaan we nog eens tonen hoe het moet en het gat van ons lijf dansen! En nog beter: 't is voor het goeie doel begot.

Onze dikke vrienden bij brouwerij De Koninck boden zich aan als gastvrije host: we gaan feesten in de fantastisch feërieke feestzaal van de Antwerp City Brewery: een verborgen parel in de Boomgaardstraat.

Tickets bestellen doe je hier. Niet twijfelen of taffelen: het aantal beschikbare tickets is beperkt.
Tot dan!

 

... september 2022: "Een gulle worp voor een Congo-dorp"

Wanneer?       zaterdag ... september 2022,
                       deuren (en bar) open om 12u00

Waar?             Westmalle, op het KSA-terrein
                       naast de sporthal in de Berckhovenstraat

Smeer armen, billen en polsen goed in want binnenkort willen we uw allerbeste balbeheersing opnieuw aanschouwen! Wees van harte welkom op deze sportieve familiedag voor jong en oud!

Het 'main event' was, is en blijft het petanquetornooi: sportief kapitein Bennie geeft om 12u30 stipt het startsignaal voor de eerste wedstrijden. Don't be late...
Inschrijven via de knop "Inschrijven tornooi" in het zijmenu aan de linkerkant.

Dit jaar wordt er - naast de gebruikelijke kinderanimatie - tegelijkertijd een apart maar volwaardig petanquetornooi georganiseerd voor de kinderen.
Inschrijven via de knop "Inschrijven KIDS tornooi" in het zijmenu aan de linkerkant.

Na het tornooi is het genieten geblazen van de overheerlijke BBQ, waarop ook de vegetariërs onder u verwend worden met minder vlezige heerlijkheden op de grill.
Inschrijven via de knop "Inschrijven BBQ" in het zijmenu aan
- u raadt het al... - de linkerkant!

Afsluiten doen we aan het kampvuur met gitaren: om ter hardst meezingen tijdens onze formidabele "Singalong"!

Hopelijk tot heel binnenkort!
En spread the word bij vrienden, familie en collega's!

 

19 december 2020: "Walk4Congo"

centen inzamelen zoals in de goeie ouwe tijd...

Hoe graag we ook met jullie samen hadden gepetanqued, gedanst, getafeld, gegeten, gedronken en gefeest, dit jaar mocht het niet zijn. Covid-19 en de hoogst noodzakelijke gezondheidsmaatregelen gooiden roet in het eten en verhinderden congobenefiet om de evenementen te organiseren waarvan we zo zot zijn: gezellig samen met u.

Dat neemt niet weg dat er nog heel wat medische en gezondheidsnoden in Kindu aan de orde zijn; de urgentie is er alleen maar groter op geworden. Daarom gingen we op zoek naar een alternatieve manier om in 2020 nog geld in te zamelen en kwamen we op het idee van een oldschool sponsortocht.

Op zaterdag 19 december stappen we op 1 dag een traject van 60 km. 60 symbolische kilometers voor 60 jaar Congolese onafhankelijkheid - sinds 30/06/2020 om precies te zijn. 60 gewandelde kilometers met als doelstelling om € 6000 in te zamelen.

Dus als u over de financiële mogelijkheden beschikt en u ook dit jaar nog een steentje wil bijdragen aan de hulp die we de inwoners van Kindu willen bieden, klik dan door naar www.walk4congo.be en we fietsen u er eenvoudig door met een handig online formulier.

Alvast hartelijk bedankt en hopelijk tot heel binnenkort, op ons eerstvolgende fysieke evenement.

Stay safe!

 

20 december 2019: "Soirée Congé"

Wanneer?       vrijdag 20 december 2019, 20:00

Waar?            Sint-Pauluszaaltje, Westmalle (aan de Sint-Paulus kerk)


Congobenefiet presenteert een avondje culinaire verwennerij!


Met de hulp van Artevino en chef-kok Steven Coppens leggen we u op de allereerste avond van de Kerstvakantie gezellig in de watten!
Een 4-gangenmenu om duimen en vingers bij af te likken, vergezeld van exquise wijnen en de énige echte, authentieke Congobenefiet-ambiance: beter kan de eindejaarsperiode níet ingezet worden!

Vanaf 20u ontvangen we u met open armen in het Westmalse Sint-Pauluszaaltje voor het aperitief met hapjes. Daarna neemt u met uw gezelschap plaats aan de lange, sfeervolle feesttafels.

Vier gangen volgen mekaar op mét aangepaste wijnen!
Geen stijfdoenerij chez Congobenefiet, enkel oerdegelijke kempische gezelligheid waar de overheerlijke, dampende schotels op tafel verschijnen: want sharing is caring!

De prijs voor al dat lekkers? 65€ pp voor een gastronomisch 4-gangendiner, ínclusief aangepaste wijnen met aperitief vooraf!
Héél binnenkort online te boeken via www.congobenefiet.be ...

Dus blokkeer uw agenda op 20 december! De eerste vrijdagavond van uw congé wordt feestelijk ingezet met toeters en bellen in het best denkbare gezelschap!

Bienvenue à la Soirée Congé!